Keanos Φακός Κεφαλής Επαναφορτιζόμενος Pacific Headlamp 300Lm Φακοί Led & Σπίθες Ψαρέματος

 Ο φακός κεφαλής Keanos® Pacific είναι ένας εντυπωσιακός, καινοτόμος και υπερσύγχρονος φακός με ωκεάνιες επιδόσεις και προσφέρεται στο απόλυτο πακέτο για τον άνθρωπο της δράσης και της εργασίας. Είναι ιδανικός για ποδηλασία, τρέξιμο, ορειβασία, ψάρεμα, camping, Κανό & Kayak με εξαιρετική φωτεινότητα τα 300lm, με 5 Λειτουργίες φωτισμού.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ

1. Πλευρικό φωτισμό στενής δέσμης (Side Beam). Τροφοδοτείται από εξελιγμένο λαμπτήρα X-lamp XPG LED της CREE που παρέχει ισχυρή κάλυψη φωτός έως και 100m απόσταση με την θερμοκρασία του ψυχρού φωτισμού (Cold White light) στους 7.500 βαθμούς Kelvin. O φακός στενής δέσμης είναι εξαιρετικά διαυγής γιατί είναι κατασκευασμένος από θερμικά σκληρυμένο γυαλί για αυτό και η διαπερατότητά του είναι σε ποσοστό 98,5% (τα κοινά γυαλιά είναι σε ποσοστό 82% έως 92%). Η λειτουργία πλευρικής δέσμης είναι ιδανική και δεν ''τυφλώνει'' τους ανθρώπους στον δρόμο σας. Λειτουργεί στην μέγιστη ένταση φωτεινότητας στα 300lm με 5,5h αυτονομίας και στην χαμηλότερη ένταση φωτεινότητας στα 150lm με 6,5h αυτονομίας. Οι συνολικές ώρες λειτουργίας του λαμπτήρα είναι 50.000.

2.  Μπροστινό φωτισμό ευρείας δέσμης (Wide Go Beam®). O Go Beam® είναι ο πρώτος στο είδος του, ο πιο φαρδύς προβολέας κεφαλής LED στον κόσμο και τροφοδοτείται από εξελιγμένο λαμπτήρα COB LED της CREE που παρέχει ισχυρή κάλυψη φωτός έως και τα 15m, με την γωνία της δέσμης στις 230ο. Λειτουργεί στο ψυχρό φώς (Cold White light) στους 7.500 βαθμούς Kelvin με την ένταση φωτεινότητας στα 300lm με 7h αυτονομίας, στο κόκκινο φώς με την ένταση φωτεινότητας στα 20lm με 20h αυτονομίας και στο κόκκινο φώς στροβοσκόπιο (strobo) με την ένταση φωτεινότητας στα 20lm με 20h αυτονομίας. Οι συνολικές ώρες λειτουργίας του λαμπτήρα είναι 50.000.

5 LIGHT MODES

BRIGHTNESS

WORKING TIME

COB Cold White light 100%

300lm

7 hours

COB Red light

20lm

20 hours

COB Red light Strobe

20lm

20 hours

XPG SIDE Cold White Light 100%

300lm

5,5 hours

XPE SIDE Cold White Light 40%

150lm

6,5 hours

 

3. Οπίσθιο κόκκινο φωτισμό (Backlight Go Beam®). Ο σταθερός κόκκινος οπίσθιος φωτισμός χρησιμοποιείται σε περίπτωση ανάγκης, υπενθυμίζοντας σε οδηγούς και πεζούς για την αποφυγή ατυχημάτων.

4. Κύριο σώμα φακού (Main headlamp body). Κατασκευάζεται από σιλικόνη υψηλής τεχνολογίας το οποίο καθιστά τον φακό πολύ ελαφρύ και άνετο για αμέτρητες ώρες χρήσης. Το βάρος τους φακού είναι μόλις 85gr.

5. Μπαταρία επαναφορτιζόμενη λιθίου (Rechargeable lithium battery).  Η μπαταρία είναι επαναφορτιζόμενη τάσης 3,7V και χωρητικότητας 1.200mAh, με χρονική διάρκεια ζωής περίπου έως τους 500 κύκλους φόρτισης. Το κύκλωμα της μπαταρίας παρουσιάζει προστασία από υπερθέρμανση (Temperature Control), από υπερφόρτιση (Overcharge Protection), από αποφόρτιση (Discharge Protection), από υπερένταση (Overcurrent Protection), από υπέρταση (Overvoltage Protection) και από βραχυκύκλωμα (Short Circuit Protection).

6. Θύρα φόρτισης (usb Type-C). Οι λαμπτήρες Side Beam & Go Beam® φορτίζονται σε πολύ γρήγορη ταχύτητα φόρτισης μέσω σύνδεσης usb τύπου C. Η πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου 60min, έχοντας στην διάθεσή σας πολλαπλές επιλογές (Built-in usb charging interface). Φορτίστε τον φακό σας είτε στο αυτοκίνητο με τον αντάπτορα των 12V, είτε στο σπίτι, στο γραφείο σας με τον φορτιστή τοίχου του κινητού σας τηλεφώνου. Μπορείτε να τον φορτίσετε επίσης στο Power Bank, στον Φορητό σας Υπολογιστή (Laptop).

7. Ρυθμιζόμενο και αποσπώμενο ελαστικό ιμάντα (Keanos® elastic band). Εξαιρετικά ρυθμιζόμενος για εφαρμογή σε οποιοδήποτε κράνος, σκληρό καπέλο σε όλα τα μεγέθη κεφαλιού, συμπεριλαμβανομένου και του παιδικού κεφαλιού.

8. Σύστημα ανίχνευσης κίνησης (Motion detective system). Ο πλευρικός αισθητήρας κυμάτων είναι εξοπλισμένος με δύο συσκευές μικροανίχνευσης, που ανιχνεύει με ευαισθησία τις κινήσεις σας και ανάβει / σβήνει εύκολα το φως σε απόσταση έως και τα 10cm. Επάνω στον φακό υπάρχει διακόπτης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του αισθητήρα κίνησης. Όταν ενεργοποιείται ο αισθητήρας η φωτεινή ένδειξη είναι μπλέ ενώ όταν απενεργοποιείται η φωτεινή ένδειξη σβήνει.

9. Σύστημα ένδειξης φόρτισης της μπαταρίας (Power Display). Όταν ο φακός είναι πλήρως φορτισμένος τα 3 ψηφιακά σήματα φόρτισης είναι πράσινα. Όταν τα 2 σήματα είναι σβηστά και αναβοσβήνει μόνο το τελευταίο 3ο σήμα πράσινο, τότε ο φακός χρειάζεται φόρτιση.

            Το επίπεδο αδιαβροχοποίησης του φακού Κeanos® Pacific είναι το ΙΡ44. Αρά έχει αντοχή σε σκόνη από στερεά αντικείμενα άνω του 1mm (Dust Resistant) και αντοχή στο νερό (Waterproof Resistant) από καταρρακτώδη βροχή από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Η αντοχή σε πτώση κρούσης (Impact Resistant) είναι έως τα 2m. Ο ιμάντας είναι ελαστικός και στιβαρός σε τέτοιο βαθμό που ο φακός παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή σε ανέμους από διαφορετικές κατευθύνσεις. Λόγο της ύπαρξης του συστήματος αισθητήρα κίνησης (Motion Detective System) επαναφορτίζουμε λιγότερες φορές τον φακό, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια, προστατεύοντας το περιβάλλον (Energy Saving).

            Το Μινιμαλιστικό σχέδιο του είναι ένα ''λεπτό'' σχέδιο που αγαπήθηκε από πολλούς χρήστες της τεχνολογίας Go Beam®. Το χαμηλό προφίλ του, η άνεση που παρέχει λόγο του μικρού του βάρους, ο ισχυρός φωτισμός του και τα τόσα επιπλέον χαρακτηριστικά του, εξασφαλίζουν σε εσάς την καλύτερη εμπειρία φωτισμού.

1. Pacific Headlamp απλή έκδοση (Simple Version)

Η συσκευασία του εμπεριέχει:

1 φακό κεφαλής Pacific Headlamp

1 καλώδιο φόρτισης USB-type

1 manual (in English)

  ΕΓΓΥΗΣΕΙ  Δωρεάν αντικατάσταση σε 15 ημέρες. Θα αντικαταστήσουμε το προϊόν μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του, αν υπάρχει εργοστασιακό ελάττωμα. Αν το μοντέλο έχει διακοπεί, ο πελάτης λιανικής θα παραλάβει ένα προϊόν με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και απόδοση.

·       24 μήνες δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση. Θα επισκευάσουμε το προϊόν μετά το πέρας των 15 ημερών (από την ημερομηνία αγοράς του) έως και τους 24 μήνες, εφόσον αυτό έχει παρουσιάσει αστοχία (μη σωστή εργοστασιακή λειτουργία). Αν η επισκευή του δεν είναι εφικτή τότε θα αντικατασταθεί με καινούριο. Αν το μοντέλο έχει διακοπεί, ο πελάτης λιανικής θα παραλάβει ένα προϊόν με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και απόδοση.

Ο πελάτης έχει την υποχρέωση για αυτό το χρονικό διάστημα να κρατήσει την νόμιμη απόδειξη ή το τιμολόγιο και να την παρουσιάσει στο Κατάστημα Λιανικής, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η αγορά. Η εγγύηση δεν εφαρμόζεται για ζημίες που προκαλούνται από ανθρώπινο λάθος, μη σωστή χρήση ή από άσκηση υπερβολικής βίας και αποσυναρμολόγηση. Η εγγύηση περιορίζεται μόνον στον φακό και όχι στα επιμέρους τμήματά του ή αξεσουάρ.

Keanos Φακός Κεφαλής Επαναφορτιζόμενος Pacific Headlamp 300Lm

  • 34,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 28,15€
  • Κατασκευαστής: Keanos
  • Κωδικός Προϊόντος: KNP300N
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ετικέτες: Keanos, Φακός, Κεφαλής, Επαναφορτιζόμενος, Pacific, Headlamp, 300Lm, Φακοί, Led, Σπίθες, Ψαρέματος