Καλάμια ψαρέματος - Είδη αλιείας - Lemax Καλάμι Micromax JPN Super Game JSG-C661SF 60-250gr 2,05m Καλάμια Inchiku & Cabura

Καλάμια ψαρέματος

Είδη αλιείας

Στη σειρά καλαμιών Micromax Super Game, η εταιρία Lemax εφάρμοσε μια προηγμένη κατασκευαστική τεχνοτροπία, χρησιμοποιώντας υψηλότερης καθαρότητας υλικό carbon και παρήγαγε ένα απόλυτα ομαλό, προοδευτικής διατομής taper blank.

Η Lemax κατάφερε να σχεδιάσει και να διαθέσει στην αγορά ένα καλάμι σχεδιασμένο για πληθώρα τεχνικών που στηρίζονται σε πλάνους. Το Micromax JPN Super Game είναι ένα εκπληκτικό καλάμι που θα διαχειριστεί με άψογα τόσο πλάνους Slow Jigging όσο και Vertical, ενώ η εκπληκτική του δράση και σε Inchiku δεν θα πρέπει να παραληφθεί να αναφερθεί.

Στη σειρά καλαμιών Micromax Super Game, η εταιρία Lemax εφάρμοσε μια προηγμένη κατασκευαστική τεχνοτροπία, χρησιμοποιώντας υψηλότερης καθαρότητας υλικό carbon και παρήγαγε ένα απόλυτα ομαλό, προοδευτικής διατομής taper blank, με πολύ καλές ιδιότητες μάχης.

Κάθε ένα από τα καλάμια Micromax είναι σχεδόν άθραυστο, αλλά διαθέτει την απαραίτητη ευαισθησία που απαιτούν οι απαιτητικοί φίλοι του Slow Jigging. Τα χαρακτηριστικά τους και η συνολική του συμπεριφορά, μας επιτρέπουν να τα απολαύσουμε και σε Tai Rubber.

Η τεχνολογία GCF Technology σημαίνει Gradual Curve Fighting Action, ή Δράση Προοδευτικής Καμπύλης και παρέχει στους ψαράδες τη δυνατότητα για ξεκούραστη, πολύωρη, συνεχόμενη μάχη με τα τέρατα του βυθού.

Πρόκειται για ένα καλάμι με εξελιγμένη γεωμετρία κύρτωσης που από την μία μας επιτρέπει να χειριστούμε και χοντρά αλλά και λεπτά νήματα, και μπορεί να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο αρπακτικό και «αμυντικά» με λεπτά εργαλεία χωρίς κίνδυνο κοψίματος, αλλά και επιθετικά με πιο χοντρά νήματα και μέγιστο τράβηγμα. Σαν αποτέλεσμα έχουμε μια σειρά καλαμιών που θα κάνουν το ψάρεμα με πλάνους τόσο απολαυστικό και ξεκούραστο όσο ποτέ, ενώ παράλληλα δεν θα επιβαρύνουν την τσέπη μας.

Η Lemax σχεδίασε εκ νέου το σύστημα οδηγών, ώστε να μειώσει ακόμα περισσότερο το βάρος του καλαμιού και να παρέχει περισσότερη προστασία στο νήμα, ή την μεσινέζα. Περισσότεροι και με πυκνότερη κατανομή οδηγοί, παρέχουν στο νήμα περισσότερα σημεία επαφής με το καλάμι, μειώνουν τις εμπλοκές και τις τούφες και κατανέμουν ομοιόμορφα την δύναμη έλξης που ασκείται. Οι οδηγοί είναι κατά της διάβρωσης.

Στα καλάμια Slow Jigging Micromax θα βρείτε την βάση μηχανισμού Power Handle Joint System με δαχτυλίδι αλουμινίου για μεγιστοποίηση της δύναμης ανάκτησης. Επίσης, στα καλάμια Lemax Micromax, το blank συνεχίζει κατά μήκος της λαβής με αποτέλεσμα και να ενισχύει τη δύναμη του καλαμιού και να αυξάνει την ευαισθησία του.

Παρά τη μεγάλη του δύναμη, τα Lemax Micromax διατηρούν το βάρος τους χαμηλά, με αποτέλεσμα ο χειρισμός του να είναι άνετος, εύκολος, χωρίς περιθώρια λάθους και διαφυγής του θηράματος.

Τέλος η Lemax έβαλε τα δυνατά της και στην αισθητική όψη των καλαμιών Micromax Super Game, δίνοντάς τους φρεσκάδα και εικαστικό χαρακτήρα που δε θα βρείτε σε άλλα καλάμια της κατηγορίας Slow Jigging.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Μοντέλο: 661SF

 • Κωδικός: JSG-C661SF

 • Τύπος: Baitcasting - Σκανδάλη

 • Μήκος: 6’6″ (2.05m)

 • PE: PE 1.2 – 3.0

 • Action: 60-250gr

 • Τεμάχια: 1pc

Lemax Καλάμι Micromax JPN Super Game JSG-C661SF 60-250gr 2,05m

 • 150,00€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 120,97€
 • Κατασκευαστής: Lemax
 • Κωδικός Προϊόντος: JSG-C-661SF
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ετικέτες: Καλάμια ψαρέματος, Είδη αλιείας, Lemax, Καλάμι, Micromax, JPN, Super, Game, JSG-C661SF, 60-250gr, 05m, Καλάμια, Inchiku, Cabura