Τρόποι Αποστολής

  •  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

Αν η αξία της παραγγελίας είναι άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. 
Για όλες τις παραγγελίες κάτω των 100€ το κόστος αποστολής είναι 4€. Επιπλέον χρέωση αντικαταβολής +1,50€.  ( Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για μέγιστο βάρος 5 κιλών ).

 

Το ελάχιστο ποσό που πραγματοποιούνται παραγγελίας με αντικαταβολή είναι 12 ευρώ.

 

– Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο.
– Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, όπου ενημερώνεστε για την καταχώρηση της, στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Κατόπιν ελέγχου της παραγγελίας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας μέσα από το site μας απλά με το να συνδεθείτε στο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ και να πατήσετε προβολή στην αντίστοιχη παραγγελία σας.
Ή αναζητήστε την αποστολή σας εύκολα και γρήγορα στην Γενική Ταχυδρομική.

Χρόνοι παράδοσης.

-Εντός Αττικής 1-2 εργάσιμες.

-Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες.

-Δυσπρόσιτες Περιοχές (ΔΠ) ΔΕΝ παραδίδονται, θα πρέπει ο πελάτης να παραλάβει την παραγγελία του απο το πλησιέστερο κατάστημα της συνεργαζόμενης Courier!

  • Για εμπορεύματα που έχουν πολύ μεγάλο όγκο ή βάρος και το βάρος ξεπερνά τα 5 kg, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία (φορτηγά). Και η χρέωση είναι από 5€ έως 10€ για εμπορεύματα που το βάρος τους είναι έως 30 kg.

  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
    Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία σχετικά με τη διαθεσιμότητας της.

  • Το κατάστημα είναι ανοιχτό Δευτέρα – Τέταρτη 9:00 π.μ – 20:00 μ.μ
    Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9:00 π.μ – 21:00 μ.μ και Σάββατο 9:00 π.μ – 15:30 μ.μ
    Θηβών 180 Περιστέρι. (πλησίον στάσης μετρό ‘ Ανθούπολη’)